Firma med lang erfaring

Sammenslåing

Sammenslåing

Sammenslåing

Sammenslåing

Sammenslåing

Sammenslåing

FIRMA MED LANG ERFARING

Boly Bygg AS er et fremtidsrettet boligbygger- og eiendomsutviklingsselskap tuftet på erfaring fra Tveit & Hafnor og pågangsmot fra Probygg Jæren. 

 

– Fredag 24. november

 

spilte Valentourettes konsert på Checkpoint Charlie i Stavanger. I publikum var Ole Tobias og sønnen til Jan Erik, Thore. De kom i snakk etter å ha møttes på toalettet, og Thore sa da at Ole Tobias burde ta kontakt med hans far for å høre om en interessant mulighet.

 

– Jeg er nå 56 år og har jobbet med boligbygging i Tveit & Hafnor i snart 40 år. Jeg tenkte på fremtiden og vurderte forskjellige løsninger for selskapet – ansette en «ny» daglig leder, legge ned og drive kun for meg selv, eller noe annet. Så kom jeg i kontakt med Ole Tobias, og da forstod jeg fort hva som var riktig vei fremover, forteller Jan Erik.

 

– Vi var litt i motsatt situasjon.

 

Jan Erik så etter noen til å ta over noe av ansvaret i sin bedrift, mens Probygg Jærens omsetning har vokst fra 3,7 til 20 millioner kroner de siste årene og vi støtte på utfordringer vi ikke hadde svar på. Jeg og mine kompanjonger Atle Lode-Ree og Magnus Thunshelle følte vi måtte hente inn mer erfaring, trygghet og tyngde for å kunne ta de neste skrittene videre i vår utvikling, sier Ole Tobias.

 

Etter å ha møttes et par ganger på deres respektive kontorer, ble de to enige om at de kunne hjelpe hverandre. Avgjørelsen om å slå sine krefter sammen i et nytt selskap ble tatt. Med Boly Bygg AS har begge fått det de søkte – Jan Erik får ivaretatt sin arv og kan fremover fokusere på den delen av jobben han elsker, mens Ole Tobias får en ny sparringpartner med mye erfaring.

RIGGET FOR NESTE 40ÅR

Rogaland har derfor nå fått en bedrift som har som mål å vokse til å bli den foretrukne eiendomsutvikleren i regionen.

 

– Boly Bygg AS

 

skal kunne ta på oss alle typer oppdrag i boligsegmentet, men har også kunnskap og erfaring innen andre byggeprosjekter, som næringsutvikling. Vi kommer fremover til å satse på prosjektutvikling i egen regi, der vi kjøper tomter, bygger tiltrekkende boliger og selger disse. Vi vil også bruke vår sterke kompetanse i EAT(Enebolig Andres Tomt)-prosjekter, altså bygging av enebolig på kundens egen tomt. I tillegg vil vi fortsatt drive med rehab og byggfiks, samt ta del i reguleringsarbeid, forklarer Ole Tobias.

 

– Vi er stolte av vår historie,

 

men er nå rigget for de neste 40 årene. Det er et utfordrende marked vi opererer i, men med denne nye strukturen er vi klare for å møte fremtiden. Vi har svært dyktige tømmermenn og prosjektledere, som gjør at vi kan holde kostnadene under kontroll uten at dette går utover kvaliteten på det vi lager. Boly Bygg AS skal være et godt sted å jobbe, og et selskap våre kunder vet de kan stole på at leverer et førsteklasses produkt, sier Jan Erik, og poengterer at Boly Bygg AS vil fortsette det gode samarbeidet Tveit & Hafnor har hatt med det landsdekkende selskapet Norgeshus.

MÅL OM FORNØYDE KUNDER

Navnet Boly er jo selvsagt et spill på «bolig», som er det selskapet hovedsakelig skal levere.

 

– En god og trygg plass å søke LY

 

er en stødig konstruksjon med solid grunnmur, og vi har erfaringen som trengs for å bygge dette. Samtidig er en bolig er mer enn fire vegger, gulv og tak, så det BOLY skal skape er et sted hvor folk skal BO godt, skape minner, vokse opp og bli gamle, fastslår Ole Tobias.

 

– Vårt fremste mål for fremtiden

 

er å levere høy kvalitet. Fornøyde kunder er vår fremste målsetting. Vår jobb er å skape et godt hjem for våre kunder, og vi har verktøyene som kreves for å få dette til. Så jeg inviterer interesserte til å ta kontakt om de ønsker vår hjelp til å bygge eller fikse bolig, eventuelt utvikle et eiendomsprosjekt, sier Jan Erik.

Vil du vite mer om oss