BO godt. Bygg LY.

En bolig skal være en trygg havn. Et sted en kan senke skuldrene, finne trygghet og skape minner. Å søke Ly for vær og vind er et grunnleggende behov vi har. En trygg plass å søke ly skal ha en solid grunnmur og en stødig konstruksjon som igjen gir oss mulighet til å sette pris på det stedet vi bor, uansett forhold - Bygg BOLY.

Bygg

Vi kan hjelpe deg med nybygg, påbygg, rehabilitering eller renovering av eldre boliger.

Eiendomsutvikling

Vi og våre samarbeidspartnere kan hjelpe deg med å utvikle din tomt etter dine behov og ønsker og slik skape din drømmebolig.

Byggfiks

Vi bistår også ved mindre byggprosjekt. Ny veranda, gjerde, sette opp en vegg, anneks, o.l. Om prosjektet er lite eller stort så er det bare å ta kontakt.
Om oss

Bygg Boly

Drømmer du eller dere om ny bolig. Vi jobber med flere flinke arkitekter og interiørdesignere som bistår med å skape den perfekte plassen å bo. Samtidig har vi dyktige håndtverkere og konstruktører som sørger for kvalitet og en trygg plass å søke ly.

Les mer

Boliger for salgs

Ta en kikk på våre boliger

Se alle boliger
Ingen boliger for salg. Men ta kontakt for å høre om vi har noen prosjekt. Eller om du har en tomt du ønsker å utvikle.
Drømmebolig

Har du en tomt?

Har du tomt eller eiendom du ønsker å utvikle til boligformål? Vi kan hjelpe, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Kontakt Oss
Stillinger

Vi søker dyktige håndtverkere

Vi utvider og søker deg som er interessert i faget, har ståpåvilje og tar ære i arbeidet du utfører. Vi er på jakt etter tømrere, betongarbeidere og andre i bransjen. Kan du være interessert så ta gjerne kontakt for en prat.

Kontakt oss

Har du en tomt?

Ta kontakt med oss om du har en tomt du ønsker å bygge ut. Vi har flinke folk som kan tegne og utvikle din drømmebolig.

Kontakt oss
Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av oss