boly_site icon 2

Prosjektert og moderne enebolig med solid arkitektonisk uttrykk

Boligen er solgt

BELIGGENHET

Rosselandsvegen 9 A har en svært barnevennlig, sentral og attraktiv beliggenhet like ved Bryne sentrum. Endegate fri for gjennomkjøringstrafikk.

 

Kollektivtransport: Eiendommen har umiddelbar nærhet til gode tog- og bussforbindelser med hyppige avganger mot både Stavanger i nord og Egersund i sør. Jaerlines har faste avganger fra Bryne som sikrer effektiv transport til Sola Lufthavn.

 

Sport- og fritidstilbud: Bryne kan tilby flere gode sport- og fritidstilbud i nærområdet med blant annet fotball, håndball, friidrett og svømming. Flere treningssentre med gangavstand fra leiligheten.

 

Rekreasjonsområder: Dere kan fra leiligheten spasere ned til både “Tjødnå”, Sandtangen og Fritz Røed-parken som kan tilby et rikt tilbud av gode tur- og treningsmuligheter i flotte omgivelser.

 

Dagligvarehandler, bank og apotek: Dagligvarehandlene Spar og Kiwi(som de nærmeste), Bryne legesenter og flere banktilbud ligger innenfor en rekkevidde på 2-5 minutter i gangavstand.

 

Restaurant/kafè- og shoppingmuligheter: Det er flere gode shopping- og kafèmuligheter i henholdsvis Storgata og kjøpenteret M44.

 

Samlet sett fremstår eiendommen med sin sentrumsnære og sentrale beliggenhet som perfekt for personer som ønsker nærhet til alt en trenger.

R9-002-overs-r3_BO-LY AS

Kontakt

Ole Tobias Salte

Leder Prosjekt

Bjørn Rune Salte

Eiendomsmegler

916 07 781