Bo godt. Bygg Ly.

En bolig skal være en trygg havn. Et sted en kan senke skuldrene, finne trygghet og skape minner.
Å søke Ly for vær og vind er et grunnleggende behov vi har. En trygg plass å søke ly skal ha en solid grunnmur og en stødig konstruksjon som igjen gir oss mulighet til å sette pris på det stedet vi bor, uansett forhold - Bygg BOLY.

Bygg Boly.

Boly Bygg AS er et boligbygger, næringsbygg og eiendomsutviklingsselskap med god erfaring og med ungdommelig pågangsmot, og som ikke bare har en tydelig visjon for fremtiden som bedrift, men også for din bolig.

Vi ønsker å kunne ta på oss alle typer jobber i boligsegmentet, inkludert utvikling av eiendom, og næringsbygg.

Kunder skal vite at når de kommer til oss er resultatet et bygg som er godt å bo i. Våre ansatte har svært høy kompetanse og vår beste referanse er de flotte byggene og fornøyde kundene vi har i hele Rogaland, fra Stavanger til Egersund.

Totalleveranse av Næringsbygg

Vi leverer ditt nye Næring eller Landbruksbygg. Vi kan rehabilitere og fornye ditt eksisterende bygg eller ta oss av tilbygg. Kunder som velger oss skal oppleve tillit til oss og til våre samarbeidspartnere fra start til slutt. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve en god og kontrollert planlegging og byggeprosess. Bygg som er overlevert av Boly Bygg skal være en trygg plass å BO og ett hyggelig sted å søke LY for både folk og fe.