Næringsbygg,
betong og betongsaging

Boly Entreprenør AS tilbyr total og del-leveranse av næringsbygg. Vi har egen betong, betongsaging og saneringsavdeling med mer.

næring og landbruksbygg

Totalleveranse av Næringsbygg

Vi leverer ditt nye Næring eller Landbruksbygg. Vi kan rehabilitere og fornye ditt eksisterende bygg eller ta oss av tilbygg. Kunder som velger oss skal oppleve tillit til oss og til våre samarbeidspartnere fra start til slutt. Vårt mål er at du som kunde skal oppleve en god og kontrollert planlegging og byggeprosess. Bygg som er overlevert av Boly Entreprenør skal være en trygg plass å BO og ett hyggelig sted å søke LY for både folk eller fe.

Tjenester
Fundament

Styrket Betongavdeling

Vi utfører alle type betongoppdrag av alle type størrelser og mere til for Private og Proffkunder. Graving, forskaling, støping, betongsaging, kjerneboring, stripping av gulv, riving og meisling

Nylig ble Rogaland Betongsaging og betong- og næringsavdelingen til Boly Bygg AS til Boly Entreprenør AS. «Sammenslåingen styrker vår kompetanse og spisser fokuset på Betong, Næring og Landbruk som vil være Boly Entreprenør`s satsingsområde» sier Ole Tobias Salte, daglig leder.

Om oss
Betongarbeid

Betongsaging og sanering

Vi utfører kjerneboring av alle typer oppdrag. Vår utstyrspark er tilpasset boring i de tøffeste forhold.Vi borer hull til ventilasjonskanaler, rør og kabler for både privat og næringsvirksomhet. Vi utfører også rivning, med den kompetansen som trengs for å gjøre jobben sikkert og effektivt. Betongboring, Hulltakning, Hullboring, Kjerneprøver, osv.

Tjenester
Fundament

Vi søker dyktige håndverkere

Vi utvider og søker deg som er interessert i faget, har ståpåvilje, tar ære i arbeidet du utfører. Vi er på jakt etter tømrere, betongarbeidere og andre i bransjen. Kan du være interessert så ta gjerne kontakt for en prat.

Kontakt oss
Kontaktpersoner

Ta kontakt med en av oss