Om oss

Boly Entreprenør

Vi leverer Næring eller Landbruksbygg som total leverandør eller del-leveranse. Vi rehabiliterer, fornyer eksisterende bygg, tilbygg og kan bistå kunden gjennom hele prosessen fra tanker til ferdigstillelse. Næringsbygg og oppdrag som er overlevert av Boly Entreprenør skal gi bedriften og kunden en trygg plass å BO med sin stødige konstruksjon og ett hyggelig sted å søke LY for de ansatte med gode løsninger og god atmosfære.

Boly Entreprenør AS er resultat av en sammenslåing av RogalandmBetongsaging og betong- og næringsavdelingen i Boly Bygg AS. «Sammenslåingen styrker vår kompetanse og spisser fokuset på Betong, Næring og Landbruk som vil være Boly Entreprenørs satsingsområde» sier Ole Tobias Salte, som blir daglig leder samt leder for avdeling næring og landbruk i det nye selskapet.

Totalleverandør

Med egen avdeling for tømmer og betongkonstruksjoner samt spesialisert avdeling for betongsaging, sanering og graving som tar vi på oss alle typer oppdrag for private og bedrifter og er ikke redde for å tenke nytt sammen med kunden. Boly Entreprenør jobber tett med Boly Bygg som er spisset mot tømmerjobber og private boliger.  

Ansatte

Vårt team